TR
EN
KR
عربي
Hızlı Erişim
ARICILIK GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Anasayfa
Hakkımızda
Müdür Yardımcısı
Misyon
Vizyon
Yönetmelik
Müdür
Projeler ve Yayınlar
Bilimsel Araştırma Projeleri(BAP)
Arı virüslerinin yeni konukçuları
Bal arılarının sindirim sistemi mikrobiyomu
Arı ekmeği mikrobiyomu ve bitki içeriğinin moleküler karakterizasyonu
V. destructor popülasyonlarının genetik varyasyonunun ve piretroid mutasyonlarının belirlenmesi
Tusi Balının Coğrafik işaret olanaklarının DNA Metabakod yöntemiyle araştırılması
Diğer kurumlarca desteklenen projeler(GAP, DİKA, AB)
NEET’ler için Arıcılık Girişimciliği!
Bal Kümesi Geliştirme Merkezi fizibilite raporu
Bal Kümesi Geliştirme Merkezi
NEET’ler için Arıcılık Girişimciliği!
Arıcılık Yayınlarımız
Türkiye’de Varroa’da İlaç Direnci Haritalandı – Arıcılarımız İçin Önemli Bulgular
Amitraz Direncinde Yeni Bir Mutasyon Türkiye'de Tespit Edildi
Kırsal ve Kentsel Alanlarda Arıların Bağırsak Mikrobiyotası
Karıncalarda Arı Virüsleri Tespit Edildi
Türkiye’de Arı Ekmeğinde (Bee Bread) Bulunan Bakteriyel Toplulukların Metagenomik Analizi
Siirt ve Şırnak Ballarında Kalite İncelemesi
Ballı Bitkiler
Thymus sp.
Euphorbia sp.
Cichorium sp.
Gundelia sp.
Quercus sp. (Meşe)
Astragalus sp.
Eyngium billerdiari
Verbascum sp.
Arıcılık Ürünleri
Bal
Polen
Propolis
Perga (arı ekmeği)
Arı sütü
Balmumu
Arı zehri
Apilarnil
İletişim