• TR
  • EN
  • KR
  • عربي
  • Hızlı Erişim

ARICILIK GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Müdür Yardımcısı
    • Misyon
    • Vizyon
    • Yönetmelik
    • Müdür
  • Projeler ve Yayınlar
    • Bilimsel Araştırma Projeleri(BAP)
      • Arı virüslerinin yeni konukçuları
      • Bal arılarının sindirim sistemi mikrobiyomu
      • Arı ekmeği mikrobiyomu ve bitki içeriğinin moleküler karakterizasyonu
      • V. destructor popülasyonlarının genetik varyasyonunun ve piretroid mutasyonlarının belirlenmesi
      • Tusi Balının Coğrafik işaret olanaklarının DNA Metabakod yöntemiyle araştırılması
    • Diğer kurumlarca desteklenen projeler(GAP, DİKA, AB)
      • NEET’ler için Arıcılık Girişimciliği!
      • Bal Kümesi Geliştirme Merkezi fizibilite raporu
      • Bal Kümesi Geliştirme Merkezi
      • NEET’ler için Arıcılık Girişimciliği!
    • Arıcılık Yayınlarımız
      • Türkiye’de Varroa’da İlaç Direnci Haritalandı – Arıcılarımız İçin Önemli Bulgular
      • Amitraz Direncinde Yeni Bir Mutasyon Türkiye'de Tespit Edildi
      • Kırsal ve Kentsel Alanlarda Arıların Bağırsak Mikrobiyotası
      • Karıncalarda Arı Virüsleri Tespit Edildi
      • Türkiye’de Arı Ekmeğinde (Bee Bread) Bulunan Bakteriyel Toplulukların Metagenomik Analizi
      • Siirt ve Şırnak Ballarında Kalite İncelemesi
  • Ballı Bitkiler
    • Thymus sp.
    • Euphorbia sp.
    • Cichorium sp.
    • Gundelia sp.
    • Quercus sp. (Meşe)
    • Astragalus sp.
    • Eyngium billerdiari
    • Verbascum sp.
  • Arıcılık Ürünleri
    • Bal
    • Polen
    • Propolis
    • Perga (arı ekmeği)
    • Arı sütü
    • Balmumu
    • Arı zehri
    • Apilarnil
  • İletişim

Copyright © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı. Bütün Hakları Saklıdır..